tiistai 17. huhtikuuta 2012

Hurlumhei huhtikuu...

Viime päivityksestä onkin jo hyvä tovi. Viime viikkoina on elämässä tapahtunut melkoisia muutoksia, ja tänäkään päivänä en vielä tiedä mitä jatkossa. Enempiä erittelemättä asioita, voin vain todeta että huh huh. Viimeaikaiset tapahtumat ovat kyllä tehneet surulliseksi, onneksi kuitenkin työkaverit ovat tukeneet ja olleet ymmärtäväisiä - kiitos siitä! Viimeisistä päivistäni nykyisessä paikassa haluan tehdä - ja toivon että muut auttavat siinä, mieluisia, että hyvillä mielin voin lähteä. Jatkaa matkaa, minne sitten menenkin. Omasta tahdostani en tosiaan ole lähdössä, se on päätös ylemmältä taholta. Mielelläni olisin vielä jäänyt.

Perheenlisäystäkin tuli tässä pari kk sitten. Perheeseen saapui Matias, mustavalkoinen veijari neljällä tassulla. Renny on muuttunut Matiaksen myötä sosiaalisemmaksi, leikkisämpi. Eilen illalla vanhempi herra jopa leikki itsekseen pallon kanssa, sitä harvoin on nähnyt ennen Matiaksen tuloa. Pojat remuavat yhdessä (tietenkin hämärän ja pimeän aikaan eniten), ja tulevat mainiosti toimeen. Parhaat kaverukset taitavat olla. Rennyllä ei ole enää "paineita" muuttua sylikissaksi, Matias hoitaa sen roolin. Ehkä liiankin hyvin.. Rennyn munuaisvika on toistaiseksi hallinnassa ja pysähtyneessä tilassa, ainakaan oireet eivät ole pahentuneet sitten alkuvuoden. 


Vaasan kissatalon toiminta on imaissut mukaansa, ja harrastuksena vallan mainio. Tulkaahan käymään talolla kun ehditte, minun kanssa tai yksin. Avoimet ovet torstaisin 18.00.-20.30, arkipäivisin 12.00.-15.00. Jos nyt niin käy ettei töitä kuulu niin siellä löytyy tekemistä. Kevättalkoot varmaan on pian ajankohtaiset, notta saadaan pihakuntoon ennen vappukirppistä. Se on muuten 1.5. :)
Lisää Vaasan kissatalon toiminnasta ja kuvia kodittomista kisuista: www,vaasankissatalo.org

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti