torstai 17. huhtikuuta 2014

Keväistä viiperrystä...

Ulkona hieman tuulee. Muutama päivä ollut hieman lämpöisempää. Pihan syreenipusikot puskevat silmuja esiin, lokit tappelevat pesäpaikoistansa. Pian saa taas kadun varressa varoa noiden rääkyvien lintujen nokkia...

Toissapäivänä kuului tuttuakin tutumpi ja ihana kirkuna ulkona, ylöspäin kun katsoi näki mustavalkoisia lintuja joilla kirkkaanpunaiset koivet. Meriharakat! Tykkään meriharakoista, meidän mökillä niitä tapaa kesäisin tepastella rannan tuntumassa. Tänään pihassa keikutti persustaansa västäräkki...

Vielä ei pääskysiä näkynyt mutta sellainen kutina on että niitä alkaa näkymään tuossa vapun tienoilla. Leskenlehtiä on jo jonkun aikaa ollut ja nyt niitä on tällä viikolla humahtanut teiden varsille useampaan paikkaan.

On se ihanata kun kesä tuloo, kärpäsineen päivineen. Koitankin hillitä hinkuani ja siirtää ensimmäistä kalastusta toukokuun lopulle, viime vuonna olin ennen vappua ensimmäisen kerran. Oli vähän vielä liian kylmä. ;)

Mutta se on nyt sitten pääsiäisten pyhät edessä - vappukin on pian ja simat pitää muistaa laittaa käymään... Että eihän tässä koko keväänä ehdi tehdä muuta kuin juhlia?? Ja mä edelleen haluan sen Jack Sparrow-peruukin, se sopi mulle hiton hyvin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti