maanantai 1. huhtikuuta 2013

Huhtikuussa humahtaa?

Vanha kansa rallattelee alkuvuoden kuukausista. Kyllä ne silloin tiesi. Tänä vuonna on hieman sää ollut myöhässä - maaliskuu näytti maata vasta loppukuusta.
Nyt aprillipäivänä kyllä toivoo ettei ilmojen haltija aprillaa kun pitäisi humahtaa.

Mitä tältä keväältä odottaisi? Odotan ainakin lumen sulamista, auringonpaistetta ja luonnon puhkeamista keväänvihreisiin sävyihin. Koivuihin hiirenkorvia, leskenlehtien ilmestymistä ojanpientareille. Lämmön lisääntymistä.

Isällä on perjantaina syntymäpäivä. Olemme äidin kanssa koittaneet kysellä lahjatoiveita. Meillä on joka vuosi tapana muistaa toista lahjalla, oli välivuosi tai ei. Isä on kovin hiljainen toiveita kysellessä. Itse taidan aavistaa mikä hänen ainoa toiveensa on - kyky kävellä. Mutta kun sitä ei voi pistää pakettiin ja antaa toiselle...

Odotan kovin töihinpaluuta. Nämä sairaslomat alkaa ottamaan hermoille. Nyt kaatoi petiin B-influenssa. Ab-kuuria nautittu ja ne mokomat väsyttää niin ettei oikein mitään jaksa tehdä. Tänään sain aikaiseksi huudattaa pyykkikonetta. Huomenna tarttee puhtaat vaatteet kun menee mummojen ja pappojen luo pitämään heistä huolta. Vaikka työ onkin raskasta niin kuitenkin pidän siitä ja koen sen, paremminkaan en pysty kuvata, omana elämäntyönä. Tietysti olisi mukava kun löytyisi vakituinen työpaikka jostain, mutta kivenalla ne tällä alalla on.

Eipä se nyt auta ku lähtä suihkuun ja miettiä mitä muuta tänä päivänä tekisi kuin pesisi pyykkiä. Ai niin...tiskivuori tuolla on kans... että kyllä sitä näemmä yksineläessäki on paljon tekemistä kotona. Ei vaan oo ketää jolle nakittaa kotitöitä että saisi itte vaan olla möllöttää. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti